Læs historier og se videoer om kolleger i Psykiatrien. De deler ud af erfaringer om deres arbejdsliv og de muligheder, de har opsøgt undervejs i deres karriere.
Gå direkte til:
Bliv inspireret af kollegerne
Læs historier og se videoer om kolleger i Psykiatrien. De deler ud af erfaringer om deres arbejdsliv og de muligheder, de har opsøgt undervejs i deres karriere.
De første introduktionsspor er nu klar til at gå på opdagelse i. De er til fremtidige nye medarbejder, hvor de kan se, hvordan de bliver klædt godt på.
Anna er sygeplejerske i Retspsykiatrien og står til dagligt i mange sygeplejefaglige dilemmaer. Der hjælper den viden, hun har fået fra kurser i psykopatologi.
Videreudvikling gavner i høj grad patienterne. Det er en af grundene til, at specialsygeplejerske Bodil har taget efteruddannelse i diagnostik og psykopatologi.
Kim er uddannet social- og sundhedsassistent og arbejder i et sengeafsnit. Selvskade og personlighedsforstyrrelse har længe været Kims store interesseområder.
Kompetenceudvikling skal sikre, at vi tænker selv – fremfor bare at gøre, som vi plejer. Det mener Helle, som har taget den psykiatriske suppleringsuddannelse.
Maja er uddannet sygeplejerske og er nu afdelingsleder. Hun vil være med til at fremme Psykiatrien og sætte retningen til gavn for patienter og medarbejdere.
Som pædagog i Psykiatrien blev Lasse opmærksom på sikkerhedens vigtighed for patienter og personale. Derfor er han i dag også specialinstruktør i deeskalering.
Anette er lægesekretær, men også både elevvejleder og –ansvarlig. Hun sætter særligt pris på, at hverdagen er en kombination af rutiner og uforudsigelighed.
Anne har en lang karriere bag sig – 14 år har hun arbejdet på et psykiatrisk sengeafsnit. I dag er hun med til at sikre arbejdsmiljøet for sine kolleger.
Anders er ledende overlæge med passion for uddannelse og læring. Så da han fik mulighed for at vejlede læger i deres uddannelsesforløb, greb han chancen.
Som fysioterapeut opdagede Lise, at faste arbejdsgange er svære at ændre. Men som forbedringscoach har hun erfaret, at det er muligt at forandre og forbedre.
Lene er uddannet fysioterapeut, men arbejder også som forsker. Hun mener, hun bliver en bedre kliniker af at forske og en bedre forsker af at være i klinik.
Mette er uddannet psykolog og funktionsleder for et psykiatrisk afsnit. Hun har ansvaret for den daglige drift og prioriterer at være til stede i afsnittet.
Som projektleder sikrer Elisabeth forandringer, som patienter og kolleger kan mærke. Jobbet kræver, at hun trækker på sine erfaringer som sygeplejerske.
Cecilie var i et reklamebureau, men ville lave kommunikation til borgerne – og være med til at aftabuisere psykisk sygdom. Derfor arbejder hun nu i Psykiatrien.