20.03.2024

En god introduktion til Psykiatrien

Vi kan nu endelig løfte sløret for de helt nye introduktionsspor - heriblandt finder du fx sygeplejerskens, pædagogens og funktionslederens. Dette bliver fremtidige medarbejders indgang til Psykiatrien, hvor de kan se, at de bliver taget trygt i hånden, når de starter hos os. 

Dyk ned i din faggruppes univers

Kunne du godt tænke dig at se, hvordan din faggruppe bliver introduceret til Psykiatrien, når de starter i en ny stilling? Så hop ind og gå på opdagelse i de forskellige faggrupper og dyk ned i dets forskellige elementer såsom mentorordninger og introduktionskurser.

Hvert introduktionsspor er skræddersyet til at imødekomme behovene hos vores forskellige faggrupper. 

Introduktionsspor

Mød Psykiatriens medarbejder

Som en ekstra bonus har hver enkel introduktionsspor en video, hvor nogle af vores dygtige medarbejdere deler deres personlige erfaringer. Se f.eks. videoen herunder og hør, hvorfor det er fantastisk at være ansat som pædagog, hvorfor Ulf har valgt at være pædagog i retspsykiatrien, og hvad der gør det til et givende arbejde.

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Din feedback er værdifuld

Det er vigtigt for os, at hjemmesiden er så relevant som muligt både for nuværende og fremtidig medarbejder. Derfor kan du lige nu hjælpe os ved at svare på den brugertest, der dukker op, når du beger dig rundt på siden.

Din feedback og idéer er uvurderlige, og vi vil sætte pris på din deltagelse. 

Psykiatriens uddannelsesunivers

Psykiatriakademiet er alle faggruppers vej ind i Psykiatriens uddannelsesunivers. Kompetenceudvikling er en vigtig del af vores hverdag, så vi kan sikre den bedste behandling og pleje af patienterne. 

Gå på opdagelse i vores kursuskatalog eller bliv inspireret af dine kolleger og hør om deres karriereveje i Psykiatrien.