Formål:
Workshoppen har fokus på, hvordan vi kan arbejde med implementering af hospitalsbesluttede indsatser, samt hvordan vi samarbejder om at følge op på værdiskabelsen. I workhoppen vil deltagerne blive introduceret for transformationshjulet, som er et fælles hjælpeværktøj/dialogredskab i Psykiatrien. Transformationshjulet hjælper os med at komme hele vejen rundt ift., hvad der har betydning, for at en forandring kan lykkes og forankres, samt hvad der typisk går galt i implementerings- og forandringsprocesser.

Målgruppe:
Denne workshop henvender sig til nye funktionsledere og  nye afdelingsledere i Psykiatrien. Ledere, der har brug for et brush up inden for dette emne, kan også tilmelde sig.

Indhold
Workshoppen vil indledes med en kort introduktion til Robust Psykiatri, herunder formålet, samt de hospitalsbaserede indsatser, som der arbejdes med både i regi af Robust Psykiatri, men også på andre områder.

Derefter er der en introduktion til transformationshjulet og hvordan man kan bruge det i sit arbejde som leder af implementerings-/forandringsprocesser. Afslutningsvis afprøves transformationshjulet i fællesskab ift. en konkret besluttet hospitalsbaseret indsats.

 

Undervisere
Elisabeth Brix Westergaard og Dorte Søe


Info og tilmelding