Om forløbet

"Wild Cards - Ledelse af udvikling og innovation" er et forløb for ledere på alle niveauer i Region Midtjylland, der enten har udviklingsopgaver i deres afdelinger eller er nysgerrige på, hvordan de bliver stærkere til at håndtere, drive og sikre udviklings- og innovationstiltag. Forløbet er også målrettet projektledere.

Forløbet er et intensivt forløb, som på få dage giver dig indblik og træner dig i færdigheder, der er afgørende for din succes med at lede udvikling og innovation. Forløbet består af to moduler af tre og to dages varighed, hvor du vil opleve at få fyldt en masse teori på, arbejde i nogle meget intense processer med de øvrige deltagere og tid til ro, refleksion og fordybelse.

Formål
Forløbet rummer både, at du får fyldt teori på dit udviklingsdrive, men også at du kan omsætte teorien i praksis, samtidig med at du tager hul på at løse et problem eller en udfordring, I står med på din arbejdsplads. 

Du får kigget dit personlige lederskab efter i sømmene: Hvem er jeg som leder af udvikling og innovation – og hvem vil jeg gerne være? Hvad hæmmer mig i forhold til udvikling og innovation? Hvor er jeg skarp, når det kommer til udvikling og innovation?

Eksempler på greb, du kan lære at mestre på forløbet
Facilitering af udvikling, kontekstforståelse, innovationsmodeller, politisk forståelse, grafisk facilitering, entreprenørskab, improvisation, skønhed som motor for udvikling, ad hoc ledelse og meget mere.


Info og tilmelding