Kurset er en overbygning på PRINCE2® Foundation. PRINCE2® Practitioner forkuserer på den praktiske anvendelse af metoden belyst gennem en udvalgt case. I arbejdet med casen er der særlig fokus på tilpasning og korrekt anvendelse af ledelsesprodukter igennem projektforløbet. For at du kan deltage i den afsluttende eksamen, skal du have bestået PRINCE2® Foundation.

Ved bestået eksamen opnås internationalt anerkendt certificering som "PRINCE2® Practitioner".

Har du inden for de seneste ca. 6 måneder bestået PRINCE2®  Foundation, må du forvente ca. 10 timers forberedelse til repetition, case-arbejde og eksamenstræning. Er det mere end 6 måneder siden du har taget din PRINCE2® Foundation, må du forvente noget mere forberedelsestid til genopfriskning af PRINCE2®  - principperne og begreberne. En forberedelsestid på 20 - 30 timer er ikke usædvanligt, men det er naturligvis meget individuelt.

PRINCE2® - Practitioner

Kurset er en overbygning til PRINCE2® Foundation. PRINCE2® Practitioner fokuserer på den praktiske anvendelse af metoden belyst gennem en udvalgt case. I arbejdet med casen er der særligt fokus på tilpasning og korrekt anvendelse af ledelsesprodukter igennem projektforløbet. For at du kan deltage i den afsluttende eksamen, skal du have bestået PRINCE2® Foundation.

Målgruppe
Lettere øvede og øvede projektledere, der ønsker en dybere indsigt i PRINCE2® -metoden og dens praktiske anvendelse.

 

Undervisningsform
Kurset gennemføres som et såkaldt ”Blended Learning”-forløb, hvor undervisningen består af egen forberedelse gennem e-learning og manual suppleret med et traditionelt to-dags kursus. På kurset veksles der mellem oplæg fra en akkrediteret træner og eksamensrelaterede opgaver baseret på en officiel testeksamen fra APMG.
Undervisningsformen er derfor en blanding mellem tavleundervisning, case-arbejde og eksamenstræning.
Du skal forvente ca. 1 times hjemmearbejde mellem hver kursusdag. Kurset afsluttes med en 2,5 timers eksamen på 2. dagen.

 

Udbytte
Gennem case-arbejdet opnår du en dybere indsigt i metodens praktiske anvendelse. Efter kurset vil du kunne tilpasse anvendelsen af PRINCE2® til netop dit projektmiljø. Du vil endvidere kunne anvende PRINCE2® i rollen som projektleder, og du får en forståelse for, hvornår og på hvilken måde de forskellige ledelsesprodukter bør anvendes i et projektmiljø baseret på PRINCE2®.

Ved bestået eksamen opnås internationalt anerkendt certificering som  "PRINCE2® Practitioner” i en af verdens mest udbredte projektmetoder.

Forberedelse
Har du inden for de seneste ca. 6 måneder bestået PRINCE2® Foundation, må du forvente ca. 10 timers forberedelse til repetition, case-arbejde og eksamenstræning. Er det mere end 6 måneder siden, du har taget din PRINCE2® Foundation, må du forvente noget mere forberedelsestid til genopfriskning af PRINCE2® -principperne og begreberne. En forberedelsestid på 20-30 timer er ikke usædvanligt, men det er naturligvis meget

Certificering
Kurset afsluttes med 2,5 times multiple choice PRINCE2® Practitioner eksamen med 80 spørgsmål fordelt på 8 spørgsmålsområder. For at bestå eksamen skal du svare rigtigt på 44 spørgsmål. Til eksamen må deltagerne medbringe PRINCE2-manualen inkl. egne notater heri.

Underviser
Jacob Jacobsen
Akkrediteret PRINCE2® Trainer
Certificeret SCRUM Master®
Autoriseret i Belbin® Teamroller
Uddannet Coach, Lean Leadership
Civilingeniør fra Aalborg Universitet
CBA fra Business Academy South West
Se mere https://dk.linkedin.com/in/jacobjacobsen

Tilmeldingen er bindende efter tilmeldingsfristens udløb

By Dato Tid Sted Tilmeldingsfrist Ledige Pladser
24.01.2024
25.01.2024
09.00
09.00
Center for Kompetenceudvikling, Regionshuset Aarhus, OPA 26 02.01.2024 0 / 12