Formål:
Denne workshop er en del af Psykiatriens koncepter for onboarding af hhv. nye funktionsledere og nye afdelingsledere. Formålet med workshoppen er, at du opnår en forståelse for de opgaver, der påhviler dig som arbejdsleder i en arbejdsmiljøgruppe.

Målgruppe: 
Denne workshop henvender sig til nye funktionsledere og  nye afdelingsledere i Psykiatrien. Funktionsledere, der har brug for et brush up inden for dette emne, kan også tilmelde sig.

Indhold:
Kurset vil give dig en indflyvning i, hvad du skal være opmærksom på som ny leder, når du arbejder med arbejdsmiljøet i Psykiatrien. Måske du indgår i en arbejdsmiljøgruppe med en erfaren arbejdsmiljørepræsentant? I alle tilfælde giver kurset dig viden om, hvordan vi i Psykiatrien bedriver god arbejdsmiljøledelse.

Kurset vil endvidere indeholde en gennemgang af de vigtigste arbejdsmiljøindsatser fra HMU-niveau til din egen enhed. Det er indsatser, du bør have kendskab til som arbejdsleder i en arbejdsmiljøgruppe. 

Underviser:
Ebbe Dons Pihl, Tværgående arbejdsmiljøkoordinator, Psykiatristaben.

Workshoppen afvikles sammen dag som workshop om Det gode og lærerige uddannelsesmiljø for elever og studerende i Psykiatrien.

By Dato Tid Sted Tilmeldingsfrist Ledige Pladser
17.04.2024
11.00
AUH Psykiatrien 10.04.2024 0 / 20