Vi har fået mulighed for at tilbyde en masterclass med Chris Nichols fra GameShift. I Region Midtjylland kender vi ham som konsulent på vores program for kommende topledere: Alkymisten.

Chris Nichols har mange års erfaring med at arbejde med strategi og transformation i mange lande og i mange brancher og er nu tilknyttet Region Midtjyllands "TransfoRM2030" - et forløb med fokus på at opbygge kapacitet til at håndtere og arbejde i transformation.

På denne masterclass vil vi fordybe os i forståelser, færdigheder og redskaber til at arbejde med transformation i hverdagen.

Hvem kan deltage
Masterclassen er for alle i Region Midtjylland med interesse for, nysgerrighed på, lyst til at fordybe sig i transformation – hvad er det, og hvordan gør vi?

Du kan være erfaren eller nybegynder, kliniker eller administrativ - bare du er nysgerrig på, hvordan vi i fællesskab arbejder os igennem en transformation.

Du skal forvente, at en stor del af masterclassen kommer til at foregå på engelsk.

Vil du vide mere
Vil du gerne vide mere, så kontakt Ouafa Rian, ouaria@rm.dk eller 2910 6397 eller Lene Bilde, lebtho@rm.dk eller 2962 6360.

Info og tilmelding